It Will Rain

Aku suka banget sama lagu ini… single terbarunya Bruno Mars yang ternyata juga salah satu soundtracknya Twilight Saga: Breaking Dawn… Pertama kali denger, langsung nyantol di hati lirik dan melody-nya. Semoga kapan2 bisa nonton konsernya Bruno Mars… Amiiiiiiiiiin..

httpvh://www.youtube.com/watch?v=W-w3WfgpcGg

It Will Rain – Bruno Mars

If you ever leave me baby,
Leave some morphine at my door
‘Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have,
We don’t have it anymore.

There’s no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
So keep in mind all the sacrifices I’m making
Will keep you by my side
Will keep you from walking out the door.

[Chorus] Cause there’ll be no sunlight
If I lose you, baby
There’ll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same, if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain…

I’ll never be your mother’s favorite
Your daddy can’t even look me in the eye
Oooh if I was in their shoes, I’d be doing the same thing
Saying there goes my little girl
Walking with that troublesome guy

But they’re just afraid of something they can’t understand

Oooh well little darling watch me change their minds
Yeah for you I’ll try I’ll try I’ll try I’ll try
I’ll pick up these broken pieces ’til I’m bleeding
If that’ll make you mine

[Chorus] Cause there’ll be no sunlight
If I lose you, baby
There’ll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain…

[Bridge] Don’t just say, goodbye
Don’t just say, goodbye
I’ll pick up these broken pieces ’til I’m bleeding
If that’ll make it right

[Chorus] Cause there’ll be no sunlight
If I lose you, baby
There’ll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain…

Advertisements

More about Bébé

An Indonesian who currently living in Helsingborg, Sweden. A wife and a mom of two cute baby girls. A gadget-freak, manga lover and k-pop listener. Has a passion for photography. Love traveling and cooking.

6 thoughts on “It Will Rain

  1. Zilko

    wah, belum pernah dengar lagu ini saya *dikeplak* Btw, tapi Bruno Mars kayaknya sekarang memang sedang terkenal banget ya, sering baca tentang mereka (terutama di FB sih) gitu, hehehe 😀

    Reply

    1. Bébé

      lagu ini baru kok.. hehehe.. jadi gpp kalo blm pernah denger.. 😀

      Iya sekarang dia lagi tenar banget.. Tapi aku suka karena suaranya bagus banget. kl nonton video konsernya di youtube, suaranya mirip kayak di rekaman.

      Reply

  2. missdestiana

    halooo…
    thanks for visiting my blog!
    wahh, baru tau ada lagu Bruno Mars yang judulnya It Will Rain… coba dengerin ahhh…

    Reply

    1. Bébé

      Halloo… (wave)
      Iya, aku jg baru tau gara2 nge-follow si bruno mars di twitter.. Lagunya enak yaaa.. 😀

      Reply

  3. Alkadri

    ….kebetulan, lagi ini adalah lagu favorit pacar saya, dan beliau akhir-akhir ini senang sekali memutarnya. Dan salah satu asisten dosen di kampus – pas saya mengantarkan tugas ke rumahnya – juga sedang mendengarkan ini. Sepertinya sedang populer di kalangan cewek-cewek ya belakangan ini?

    Reply

    1. Bébé

      mungkin juga.. aku ga ngikutin perkembangan lagu2 di radio Indo maupun di Swedia sendiri sekarang.. Ketemu ini juga karena aku nge-follow twitternya bruno mars.. 😀 Tapi emang lagunya enak sih.. suaranya apalagi…

      Reply

Why not leave a comment. It's free of charge :P